SWSA

Jeu de Boer organiseert in samenwerking met Stichting Actief Rijnwoude het "Ommetje" op zondag 1 maart.

Zondag 1 maart vanuit Jeu de Boer hebben we weer een Ommetje. We hebben 3 wandelingen in petto ( (ongeveer 20/ 12 / en 6 kilometer). Wil je "e;Actief"e; zijn, dan zit er zeker iets tussen wat aansluit op jouw wensen. Oh ja, wandelen met hond is natuurlijk mogelijk, maar honden wel aan de lijn.

Inloop vanaf 10:15 uur, start activiteit tussen 10:30 uur en 13:00 uur. Op veler verzoek hebben we de starttijd dus verlengd. Na de koffie/thee (aangeboden door Jeu de Boer) kunt u gaan starten met uw activiteit. Een flesje water en een appeltje/mandarijntje krijgt u mee voor onderweg.

Na afloop van uw inspanningen kunt u heerlijk bijkomen en u genieten van een drankje, een hapje en van de speciale aanbieding van Jeu de Boer. De kosten van deze activiteit zijn De kosten van deze activiteit zijn minimaal: Honden en kinderen tot 12 jaar gratis, mensen met een Actief pas betalen € 2,- / zonder pas is het € 4,-. Mensen met een KWBN-ledenpas betalen € 3,-.


Een gezonde en goedkope activiteit in uw eigen achtertuin.

Startlocatie:
Jeu de Boer
Galgweg 5
2391 MV Hazerswoude

Meer informatie? 06-23328302 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.