SWSA

Zondag 1 december organiseren we vanuit Eetcafé de Hoek weer een Ommetje. We hebben weer 3 wandelingen in petto ( 19 / 10 / en 6 kilometer).
Wandelen met hond is natuurlijk mogelijk, maar honden wel aan de lijn. Inloop vanaf 10:15 uur, start activiteit tussen 10:30 uur en 12:30 uur. Na de koffie / thee (aangeboden door de Hoek) kunt u gaan starten met uw activiteit. Een flesje water en een appeltje/mandarijntje krijgt u mee voor onderweg.
Na afloop van uw inspanningen kunt u heerlijk bijkomen en u genieten van een drankje, een hapje en van de speciale aanbieding van Eetcafé de Hoek: Heerlijke erwtensoep voor € 3,50 (i.p.v. € 5,50).

De kosten van deze activiteit zijn minimaal: Honden en kinderen tot 12 jaar gratis, mensen met een Actief pas betalen € 2,- / zonder pas is het € 4,-. Mensen met een KWBN-ledenpas betalen € 3,-.

Wat betreft parkeren hebben we de volgende tip: Uw auto kunt u kwijt o.a. aan de Hoge Rijndijk (hoogte voormalig Hoogvliet). Maar ook op het parkeerterrein achter het Anker.

Een gezonde en goedkope activiteit in uw eigen achtertuin.

Startlocatie:
Eetcafé de Hoek
Dorpsstraat 50
2396 HC Koudekerk aan den Rijn

Meer informatie? 06-23328302 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.