SWSA

Zondag 3 november hebben we weer een Ommetje. Dit keer is "Gewoon bij Winny" de startplek. We hebben weer 3 wandelingen in petto ( 19 km, 10 km en 6 km).
Wandelen met hond is natuurlijk mogelijk, maar honden wel aan de lijn.
Inloop vanaf 10.15 uur, start activiteit tussen 10:30 uur en 12:30 uur. Na de koffie/thee (aangeboden door "Gewoon bij Winny") kunt u gaan starten met uw activiteit. Een flesje water en een appeltje/mandarijntje krijgt u mee voor onderweg. Na afloop van uw inspanningen kunt u heerlijk bijkomen en u genieten van een drankje, een hapje en van de speciale aanbieding: Broodje home made bal voor € 4,50.

Komt u met de auto dan adviseren wij u te parkeren op de parkeerplaats Hondenuitlaat Bentwoud (300 meter van Winny, naast het benzinestation).

Let op! De hefbrug bij Boskoop is afgesloten. Een omleidingsroute wordt duidelijk aangegeven m.b.v. verkeersborden.

De kosten van deze activiteit zijn minimaal: Honden en kinderen tot 12 jaar gratis, mensen met een Actief pas betalen € 2,- en zonder pas is het € 4,-. Mensen met een KWBN-wandelpas betalen € 3,-.

Een gezonde en goedkope activiteit in uw eigen achtertuin.


Startlocatie:
Gewoon bij Winny
Hoogeveenseweg 14 A
2391 NR Hazerswoude-Dorp

Meer informatie? 06-23328302 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.