SWSA

Doe mee aan de 2e editie van de 4 daagse van Girona in Noord-Spanje van woensdag 7 t/m zondag 10 november 2019 en beleef al het moois van de stad en de provincie Girona. De omgeving van Girona is prachtig. In de verte zie je de machtige Pyreneeën liggen. Toch zijn hele stukken vlak in de wandelingen. Je loopt voor 70% over onverharde paden, in een rustige bosrijke omgeving, met hier en daar klimmetjes. Elke wandeldag heeft zijn eigen karakter. Dag 1 is ideaal om mee te beginnen, vlak, bosrijk en voornamelijk langs de rivier.

Op dag 2 eindig je de dag over de 1 km lange oude stadsmuur, met prachtig overzicht op het kleine middeleeuwse centrum. Dag 3 loop je omhoog naar een oude ruïne en kun je bij helder weer de Middellandse zee zien en de besneeuwde Pyreneeën. Dag 4 heeft een zeer afwisselend landschap als mooie afsluiter. Na dag 4 hebt je de tijd om te douchen, de hotelkamers blijven gereserveerd tot 17uur en daarna wordt je naar het vliegveld gebracht.

Deze 4 daagse onderscheidt zich door stilte, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en zorg. Er is keus uit 2 afstanden. Start en finish zijn elke dag in het mooie park Devesa, iets buiten de stad. Na de etappes is het heerlijk genieten in de stad met de vele cafés, terrassen en de nog aangename temperaturen! Alles om je een boost te geven voor de komende winter. 

Kijk op de site voor het arrangement en de details.

Website: www.de4daagsevangirona.nl