SWSA

Eetcafé de Egelantier organiseert in samenwerking met Stichting Actief Rijnwoude het "Ommetje" op zondag 7 juli.

Wilt u nog een keer uzelf testen of u voldoende getraind heeft voor de grote 4 daagse? Dan is het een goed idee om het “Ommetje Rijnwoude” te lopen. Zondag 7 juli vanuit Eetcafé de Egelantier hebben we weer een Ommetje. We hebben 3 wandelingen in petto ( 19 / 12 / en 6 kilometer). Wandelen met hond is natuurlijk mogelijk, maar honden wel aan de lijn. Inloop vanaf 10:15 uur, start activiteit tussen 10:30 uur en 12:30 uur. De vertrektijden hebben we verruimd in verband met de grote toeloop aan deelnemers.

Na de koffie/thee (aangeboden door de Egelantier) kunt u gaan starten met uw activiteit. Een flesje water en een appeltje/mandarijntje krijgt u mee voor onderweg.

Na afloop van uw inspanningen kunt u heerlijk bijkomen en u genieten van een drankje, een hapje en van de speciale aanbieding van "de Egelantier": Gemengd portie kaas/worst voor maar € 3,50 (i.p.v. € 4,50).

De kosten van deze activiteit zijn minimaal: Honden en kinderen tot 12 jaar gratis, mensen met een Actief pas betalen € 2,- / zonder pas is het € 4,-. Mensen met een KWBN-ledenpas betalen € 3,-

Een gezonde en goedkope activiteit in uw eigen achtertuin.


Startlocatie:
Eetcafé de Egelantier
Raadhuisplein 1
2391 BJ Hazerswoude-Dorp


Meer informatie? 06-23328302 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.