SWSA

Eetcafé de Hoek (Koudekerk) organiseert in samenwerking met Stichting Actief Rijnwoude het "Ommetje" op zondag 2 juni.

Zondag 2 juni vanuit “Eetcafé de Hoek” hebben we weer een Ommetje. We hebben weer 3 schitterende wandelingen in petto ( 19 / 12 / en 6 kilometer), dwars door het mooie Groene Hart.
Wandelen met hond is natuurlijk mogelijk, maar honden wel aan de lijn.
Inloop vanaf 10:15 uur, start activiteit tussen 10:30 uur en 12:30 uur. De vertrektijden hebben we verruimd in verband met de grote toeloop aan deelnemers.
Na de koffie / thee (aangeboden door Eetcafé de Hoek) kunt u gaan starten met uw activiteit. Een flesje water en een appeltje/mandarijntje krijgt u mee voor onderweg.
Na afloop van uw inspanningen kunt u heerlijk bijkomen en u genieten van een drankje, een hapje en van de speciale aanbieding van Eetcafé de Hoek: Heerlijke kippensoep voor € 3,50 (i.p.v. € 5,50).

De kosten van deze activiteit zijn minimaal: Honden en kinderen tot 12 jaar gratis, mensen met een Actief pas betalen € 2,- / zonder pas is het € 4,-. Mensen met een KWBN-ledenpas betalen € 3,-

Wat betreft parkeren hebben we de volgende tip: Uw auto kunt u kwijt o.a. aan de Hoge Rijndijk (hoogte voormalig Hoogvliet). Maar ook op het parkeerterrein achter het Anker. En misschien ook wel op het parkeerterrein van de kerk.


Een gezonde en goedkope activiteit in uw eigen achtertuin.


Startlocatie:
Eetcafé de Hoek
Dorpsstraat 50
2396 HC  Koudekerk aan den Rijn

Meer informatie? 06-23328302 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.