SWSA

"Gewoon bij Winny" organiseert in samenwerking met Stichting Actief Rijnwoude het "Ommetje" op zondag 5 mei.

Zondag 5 mei starten we vanuit "Gewoon bij Winny", Hoogeveenseweg 14 A in Hazerswoude. We hebben weer 3 heerlijke wandelingen in petto ( 20 / 11 / en 5 kilometer).

Wandelen met hond is natuurlijk mogelijk, maar honden wel aan de lijn. Inloop vanaf 10:15 uur, start activiteit tussen 10:30 uur en 12:30 uur. De vertrektijden hebben we verruimd in verband met de grote toeloop aan deelnemers.
Na de koffie / thee (aangeboden door “Gewoon bij Winny) kunt u gaan starten met uw activiteit. Een flesje water en een appeltje/mandarijntje krijgt u mee voor onderweg. Na afloop van uw inspanningen kunt u heerlijk bijkomen en u genieten van een drankje, een hapje en van de speciale aanbieding van "Winny".

De kosten van deze activiteit zijn minimaal: Honden en kinderen tot 12 jaar gratis, mensen met een Actief pas betalen € 2,00 / zonder pas is het € 4,00. Leden van de KWBN betalen op vertoon van de ledenpas € 3,-.
Wat betreft parkeren hebben we de volgende tip: Bent u met de auto, parkeer deze dan op de parkeerruimte (Hondenuitlaatplek) van het Bentwoud (naast het benzinestation) = ongeveer 300 meter van de startlocatie.

Een gezonde en goedkope activiteit in uw eigen achtertuin.


Startlocatie:
Gewoon bij Winny
Hoogeveenseweg 14 A
2391 NR Hazerswoude-Dorp

Meer informatie? 06-23328302 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.