SWSA

Theetuin ´t Woutje organiseert in samenwerking met Stichting Actief Rijnwoude het "Ommetje" op zondag 7 april.

Deze maand starten we vanuit de Theetuin ´t Woutje te Hazerswoude Dorp. We hebben maar liefst 4 wandelingen ( 20 / 11 / 8 en 5 kilometer). De wandelingen van 11 en 5 kilometer gaat alleen maar over verharde paden en zijn ook geschikt voor rolstoelers en scootmobielen. Wandelen met hond is natuurlijk mogelijk, maar honden wel aan de lijn.

Inloop vanaf 10:15 uur, start activiteit tussen 10:30 uur en 12:30uur. De vertrektijden hebben we verruimd in verband met de grote toeloop aan deelnemers. Na de koffie / thee (aangeboden door de Theetuin) kunt u gaan starten met uw activiteit. Een flesje water en een appeltje/mandarijntje krijgt u mee voor onderweg. Na afloop van uw inspanningen kunt u heerlijk bijkomen met een drankje, een hapje en van de speciale aanbieding van de Theetuin.

De kosten van deze activiteit zijn minimaal: Honden en kinderen tot 12 jaar gratis, mensen met een Actief pas betalen € 2,- / zonder pas is het € 4,-. Mensen met een KWBN-ledenpas betalen € 3,-.

Een gezonde en goedkope activiteit in uw eigen achtertuin.


Startlocatie:
Theetuin ´t Woutje
Burg. ten Heuvelhofweg 83
2391 MA HAZERSWOUDE

Meer informatie? 06-23328302 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.