SWSA

Restaurant Roest (Bentwoud) organiseert in samenwerking met Stichting Actief Rijnwoude het “Ommetje” op zondag 3 februari.

Deze maand starten we in het mooie Bentwoud (Restaurant Roest) . We hebben maar liefst 4 wandelingen ( 20 / 12 / en 2x5 kilometer). De kleinere wandelingen gaan grotendeels door het Bentwoud. Eén wandeling van 5 kilometer gaat alleen maar over verharde paden en is ook geschikt voor rolstoelers en scootmobielen. De wandeling van 20 kilometer gaat richting Zoetermeer/Zoeterwoude (en gaat over verharde wegen).

Wandelen met hond is natuurlijk mogelijk, maar honden wel aan de lijn.

Inloop vanaf 10:15 uur, start activiteit tussen 10:30 uur en 12:30uur. De vertrektijden hebben we verruimd in verband met de grote toeloop aan deelnemers.

Na de koffie / thee (aangeboden door Roest) kunt u gaan starten met uw activiteit. Een flesje water en een appeltje/mandarijntje krijgt u mee voor onderweg.

Na afloop van uw inspanningen kunt u heerlijk bijkomen en u genieten van een speciale “Ommetjes” aanbieding: 1 drankje inclusief 2 heerlijke Yakatori spiesjes voor maar € 5,50.

De kosten van deze activiteit zijn minimaal: Honden en kinderen tot 12 jaar gratis, mensen met een Actief pas betalen € 2,00 / zonder pas is het € 4,00. Mensen met een wandelpas betalen € 3,--


Wij zouden het heel leuk vinden u te mogen verwelkomen.


Startlocatie:
Restaurant ROEST Bentwoud
Boslaan 3
2731 LA Benthuizen.


Meer informatie? 06-23328302 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.