SWSA

"De Egelantier" organiseert in samenwerking met Stichting Actief Rijnwoude het "Ommetje" op zondag 6 januari.

Na alle feestdagen weer lekker gaan bewegen. We hebben 3 wandelingen (ongeveer 5 / 12 / 20 kilometer). Ongetwijfeld zit er dus ook voor u iets tussen om weer lekker actief te worden. Wandelen met hond is natuurlijk mogelijk, maar honden wel aan de lijn.

Dit keer starten we vanuit eetcafé de Egelantier te Hazerswoude dorp. Inloop vanaf 10:45 uur, start activiteit tussen 11:00 uur en 12:00 uur. Na de koffie / thee (aangeboden door de Egelantier) kunt u gaan starten. Een flesje water en een appeltje/ mandarijntje krijgt u mee voor onderweg.

Na afloop van uw inspanningen kunt u heerlijk bijkomen in de Egelantier en genieten van live-muziek (uit de jaren 60 /70).

De kosten van deze activiteit zijn minimaal: Honden en kinderen tot 12 jaar gratis, mensen met een Actief pas betalen € 1,50 / zonder pas is het € 3,00. Wandelaars die lid zijn van de KWBN betalen maar € 2,00.

Een gezonde en goedkope activiteit in uw eigen achtertuin.

Startlocatie:
Eetcafé de Egelantier
Raadhuisplein 1
2391 BJ Hazerswoude-Dorp

Meer informatie? 06-23328302 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ommetje is mede mogelijk gemaakt door Bouwer & Officier en Albert Heijn van Onno Beugelsdijk.