SWSA

"Grand Cafe de Hoek" in Boskoop organiseert in samenwerking met Stichting Actief Rijnwoude het "Ommetje" op zondag 2 december.
Deze maand starten we in Boskoop (zijde 175). We hebben 3 leuke wandelingen voor u uitgezet ( 14 / 10 / 6 kilometer), afhankelijk van de grootte gaat u genieten van het Gouwe Bos en het Bentwoud. Omdat we in Boskoop starten zijn de wandelingen voor iedereen nieuw. Wandelen met hond is natuurlijk mogelijk, maar honden wel aan de lijn.

Inloop vanaf 10.45 uur, start activiteit tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Na de koffie/thee (aangeboden door Grand Café de Hoek) kunt u gaan starten met uw activiteit. Een flesje water en een appeltje/mandarijntje krijgt u mee voor onderweg. Na afloop van uw inspanningen kunt u heerlijk bijkomen en u genieten van een speciale aanbieding.

De kosten van deze activiteit zijn minimaal: Honden en kinderen tot 12 jaar gratis, mensen met een Actief pas betalen € 1,50 / zonder pas is het € 3,-.
En bent u lid van de wandelbond KWBN hoeft u maar € 2,- te betalen.

Een gezonde en goedkope activiteit in uw eigen achtertuin.

Startlocatie:
Grandcafé De Hoek
Zijde 175
2771 EV Boskoop

Meer informatie? 06-23328302 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ommetje is mede mogelijk gemaakt door Bouwer & Officier en Albert Heijn van Onno Beugelsdijk.