SWSA

"Jeu de Boer" in Hazerswoude organiseert in samenwerking met Stichting Actief Rijnwoude het "Ommetje" op zondag 4 november. 
(Scootmobielers zijn natuurlijk ook welkom)

Op zondag 4 november gaan we weer heerlijk wandelen. De start is dit keer bij het prachtige recreatie bedrijf "Jeu de Boer" aan de Galgweg te Hazerswoude Dorp.

We hebben 3 verschillende wandelingen voor u in de aanbieding:
1. Ruim 14 kilometer.
2. Eén van ruim 10 kilometer
3. En een klein rondje van 6,5 kilometer.

Tijdens deze wandelingen kunt u bij "Klein Giethoorn" genieten van koffie met appelgebak/slagroom voor maar € 4,-. 
Wandelen met hond is natuurlijk mogelijk, maar honden wel aan de lijn. Inloop vanaf 10.45 uur, start activiteit tussen 11.00 uur en 12.00 uur.

Na de koffie / thee (aangeboden door Jeu de Boer) kunt u gaan starten met uw activiteit. Een flesje water en een appeltje krijgt u mee voor onderweg. Na afloop van uw inspanningen kunt u heerlijk bijkomen bij Jeu de Boer waar u kunt genieten van hun speciale aanbieding. De kosten van deze activiteit zijn minimaal: Honden en kinderen tot 12 jaar gratis, mensen met een Actief pas betalen € 1,50 / zonder pas is het € 3,00.En bent u lid van de wandelbond hoeft u maar € 2,-- te betalen.

Een gezonde en goedkope activiteit in uw eigen achtertuin.

Startlocatie:
Jeu de Boer
Galgweg 5
2391 MV Hazerswoude-Dorp

Meer informatie? 06-23328302 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ommetje is mede mogelijk gemaakt door Bouwer & Officier en Albert Heijn van Onno Beugelsdijk.