SWSA

Veel deelnemers hadden zich al vooraf ingeschreven en anderen lieten per e-mail weten veel zin in te hebben in de laatste Koek & Lopie Winterwandeling van dit seizoen. De weersverwachtingen waren er goed en het zou een prachtige wandeldag kunnen worden.

Helaas hebben wij op basis van de ontwikkelingen en de gestelde richtlijnen en maatregelen moeten besluiten om de Koek & Lopie Winterwandeling van 15 maart 2020 niet door te laten gaan.

Overeenkomstig met de algemene voorwaarden zullen de inschrijfgelden, na aftrek van de gemaakte kosten worden overgemaakt naar een goed doel. Bij deze actie steunen we zelfs twee goede doelen. Het eerste is KWF dat met het geld onderzoek doet naar de genezing van kanker en het tweede doel zijn de  'Blije Bijen Ballen' die het welzijn van de bijen willen verbeteren. 

Het TEAM LIEF LEVEN dat op donderdag 4 juni 2020 gaat meedoen met de Alpe d’HuZes stelt zich graag aan u voor.

 

Wij zijn Team Lief Leven en gaan 4 juni als het door mag gaan de Alpe d'HuZes lopen.

Wij willen sponsorgeld meenemen, het liefste zo veel mogelijk zodat er meer onderzoek gedaan kan worden in de strijd tegen kanker. Daarom hebben wij al diverse acties gehouden. Een ervan zou het verkopen van deze zaadbommetjes of 'Blije Bijen Ballen' zijn. Hoe mooi is het om met het droppen van deze ballen onze omgeving mooier te maken, de bijen blijer te maken en de KWF via deze actie ook nog eens te steunen. Wie helpt mee om onze actie tot een succes te maken en komt een 'Blije Bijen Bal' kopen.

Prijs van 1 bal is € 2,-

U krijgt er een recept bij om zelf ook nieuwe ballen te maken mochten wij u enthousiast gemaakt hebben. En een plattegrond waar je de 'Blije Bijen Ballen' het beste kunt droppen zonder dat dit vroegtijdig weggemaaid wordt. Als u ze liever in uw eigen tuin dropt is dit natuurlijk ook een optie. De ballen zijn gemaakt met grondstoffen geschikt voor een goede groei van de zaden. Wilt u de ballen wel kopen maar geen direct contact ivm corona dan vinden we daar wel wat op laat dit u vooral niet tegenhouden.

Wij bedanken gemeente Alphen aan den Rijn en Stichting Wandelsport Alphen aan den Rijn voor hun steun en firma Bomeko uit Boskoop voor het sponsoren van de materialen.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met Ilonka Blijleven op telefoonnummer 06-36191660 of via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De actie kunt u steunen via onderstaande link:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/ilonkablijleven